NIEUWE DIENSTVERLENING:
COMPLETE PROJECTAANPAK VAN STEIGERBOUW

Universal, uw vertrouwde partner in de verhuur en verkoop van steigermateriaal en bouwplaats inrichting, biedt nu ook volledige montage en demontage van trappentorens, liften en steigers (tubelock). Met deze uitbreiding bieden we u nog meer gemak en service aan, zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is: uw bouwproject.

MONTAGE EN DEMONTAGE VAN:

 • Steigers
 • Ondersteuning (stempels en torens)
 • Liften
 • Trappentorens

Onze ervaren, gecertificeerde en gemotiveerde steigerbouwers zorgen voor de veilige en efficiënte montage en demontage van al uw steigerconstructies.

Volledige ontzorging
Bij Universal begrijpen we dat uw tijd kostbaar is. Daarom bieden wij een complete service aan waarbij wij alles voor u regelen. Onze uitgebreide kennis en expertise van het bouwproces, gecombineerd met de aanwezigheid van ons team gedurende het hele bouwproces, zorgt ervoor dat u zich volledig kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

2D en 3D engineering
Elk succesvolle bouwproject begint met een gedegen plan. Op verzoek kunnen we ook tekeningen en berekeningen maken om ervoor te zorgen dat uw steigerconstructies perfect aansluiten op de specificaties en eisen van uw project. Wij houden rekening met alle factoren, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de technische details.

WAAROM KIEZEN VOOR UNIVERSAL?

 • Expertise en ervaring: Onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de sector en het bouwproces maken ons de ideale partner.
 • Altijd een oplossing: Onze flexibele en oplossingsgerichte benadering zorgt ervoor dat we altijd een passende oplossing kunnen bieden.
 • Persoonlijk contact: Met korte lijntjes en direct persoonlijk contact kunnen we snel schakelen en efficiënt handelen.
 • Gekwalificeerde steigerbouwers: Onze steigerbouwers zorgen voor de hoogste kwaliteit van montage, zodat uw project soepel en zonder problemen verloopt.
 • Een vooraf vastgestelde projectprijs: U weet precies waar u aan toe bent zonder verrassingen achteraf.

Bij Universal streven we ernaar om u complete gemoedsrust te bieden door het volledige proces van montage en demontage uit handen te nemen. Onze nieuwe dienstverlening is ontworpen om uw werk makkelijker, efficiënter en veiliger te maken.

Neem contact met ons op. Samen bouwen we aan uw succes!

NEEM CONTACT MET ONS OP:

  * Verplicht veld