Verhuur

Voor het huren van bouwplaatsinrichting bent u bij Universal BV aan het juiste adres. Van steigers en bouwliften tot aan betonbewerkers en bouwdrogers en verwarming: alles wat u nodig heeft om uw bouwproject tot een succes te maken! Praktisch, veilig en van de hoogste kwaliteit. Ons assortiment bestaat enkel uit de beste merken, zoals onze steigers van Tube-Lock van Van Thiel.

Ruim 150.000 vierkante meter aan steigers - altijd steigers op voorraad

Universal BV verhuurt

  • Steigers en -benodigdheden (systeemsteigers, steigerbuizen, koppelingen, leuningdragers, opslag en trapgat beveiliging)
  • Stempels (stempels, stempeldriepoot, buitendraadstempels, schoren en opslag voor stempels)
  • Accommodatie en opslag (schaftwagens, toiletunits, kantoorunits, materiaalcontainers)
  • Liften (kantelliften, bouwliften, tandheugelliften)
  • Bouwhekken, looppoorten en benodigdheden
  • Electroheaters en infraroodstralers 
  • Bekistingsklemmen en opslag


Veilig
Het bouwmaterieel voldoet standaard aan alle Europese veiligheidseisen en keurmerken. Bouwliften worden zelf gekeurd door ons deskundig personeel, zodat u altijd zeker bent dat het materieel dat u huurt voldoet aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitseisen.

Nieuwste technieken
Stronger, better, faster; in ons assortiment vindt u machines die zijn uitgerust met de nieuwste technieken, waardoor het uitvoeren van uw project een stuk aangenamer is.

Bedrijfsklaar
Veel van onze machines worden bedrijfsklaar geleverd of zijn makkelijk te monteren. U kunt dus gelijk aan de slag!

Deskundig advies

Universal BV heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de verkoop en verhuur van inrichting voor de bouwplaats, voor projecten in binnen- en buitenland. Onze gekwalificeerde medewerkers verstaan hun vak en staan voor u klaar met deskundig advies.

Offertes op maat

Ieder bouwproject is anders. En daarmee ook de behoefte aan bouwplaatsinrichting. Daarom brengen wij voor iedereen een offerte op maat uit. Uw offerteaanvraag wordt zo snel mogelijk behandeld. Zo weet u ruim op tijd waar u aan toe bent voor uw volgende project van start gaat.  


Bouw met ons!
Neem contact op