Vacature bouwlift monteur

Universal is totaalleverancier voor het inrichten van de professionele bouwplaats. Dat we staan voor service en kwaliteit stralen we graag uit in onze diensten én medewerkers. Ben je gedreven, enthousiast, flexibel én heb je geen last van hoogtevrees? Is het jouw missie om iedere dag weer zo goed mogelijk te presteren? Dan ben jij de bouwlift monteur die we zoeken!

Wat je gaat doen

Als bouwlift technicus bij Universal BV ben je verantwoordelijk voor het monteren, demonteren, repareren én keuren van bouwliften. Ook voer je onderhoud uit van onze huurvloot en eventueel andere bouwmachines. Bij Universal BV is geen dag hetzelfde! Het ene moment ben je op de werkplaats zelfstandig bezig met het repareren en keuren van bouwliften die vanuit de verhuur retour komen. Het andere moment ga je overdag op pad om storingen op te lossen of samen met collega’s op grote hoogte bouwliften te (de)monteren.  

Vanaf het moment dat je bij Universal BV aan de slag gaat krijg je je eigen set gereedschap in beheer en onderhoud. Je begint als hulpmonteur en krijgt de mogelijkheid (inclusief benodigde opleidingen) om jezelf verder te ontwikkelen tot zelfstandig monteur, mét eigen bus. 


Wat we je bieden

  • Een verantwoordelijke functie voor 40 uur per week in een jong en dynamisch team
  • Een salaris passend bij je ervaring
  • Uitzicht op een vast contract bij goed functioneren
  • Prima arbeidsvoorwaarden, inclusief pensioenopbouw
  • Reiskostenvergoeding in overleg


Wat we van je vragen

  • Technisch mbo werk- en denkniveau (elektrisch en mechanisch)
  • Creatief oplossend vermogen, met oog voor veiligheid
  • Nauwkeurig, klant- en servicegericht
  • Zelfstandig én in teamverband kunnen werken
  • In het bezit van rijbewijs B (bij voorkeur BE)


We zijn benieuwd naar jou!

Is dit de baan waar je naar op zoek bent? Dan horen we graag van je! Stuur je motivatie en cv per mail naar personeel@universalbv.nl

Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact met ons op via 0499 474622 of via info@universalbv.nl


Over Universal BV

Universal BV is al meer dan 40 jaar totaalleverancier voor het inrichten van de professionele bouwplaats. Vanuit onze bedrijfsopslag in Son en Breugel verhuren en verkopen we bouwplaatsinrichting, waaronder  bouwliften, bouwketen, en professionele steigers van topmerken. Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit bouwbedrijven/aannemers en materieeldiensten. Met een team van ongeveer 20 medewerkers staan we elke dag garant voor onze service en kwaliteit. Met Universal kan je bouwen!

terug naar werken bij Stuur een e-mail bel direct: 0499 47 46 22