OVER UNIVERSAL

Universal is totaalleverancier van professionele bouwmaterieel. Vanuit onze bedrijfsopslag in Son en Breugel verhuren en verkopen we bouwliften, bouwketen, lichtmasten en professionele steigers van topmerken. Alles om je bouwplaats volledig in te richten met materieel van de beste kwaliteit. Met onze flexibele en betrokken aanpak zijn we een vaste en betrouwbare waarde voor bouwbedrijven en aannemers.

WIE ZIJN WE

Universal is een begrip in de bouwwereld. Met meer dan 40 jaar ervaring in binnen- en buitenland is geen klus te groot of te complex. We zijn thuis op elke bouwplaats en kennen het belang van het juiste materieel op de juiste plaats en tijd. En dankzij onze deskundige medewerkers staan we u ook bij met gericht advies om uw project zo slim mogelijk in te richten. Daar kunt u op bouwen.

ONS TEAM

Een bedrijf waarméé u kunt bouwen, begint bij een team waaróp u kunt bouwen. Daarom kunt u bij Universal niet alleen rekenen op een compleet assortiment kwaliteitsmaterieel, maar ook op onze betrokken mensen. Op onze flexibele en nuchtere specialisten, stuk voor stuk met een achtergrond in de bouw en feeling met uw project. Ze hebben aan één woord genoeg om te zorgen dat u geen omkijken hebt naar de inrichting van uw bouwplaats.

WAT DOEN WE

Met ons team van gemotiveerde medewerkers zijn we het verlengstuk van uw organisatie. Letterlijk, want met ons complete assortiment kwaliteitsmaterieel richten we uw bouwplaats compleet in. Van steigers en bouwliften tot aan betonbewerkers, bouwdrogers en verwarming, en verlichting. Praktisch, veilig en van de hoogste kwaliteit. Zo bestaat ons assortiment enkel uit de beste merken, zoals Tube-Lock van Van Thiel.

VACATURES

Op dit moment hebben wij de vacature van administratief medewerker bij Universal.

Open sollicitaties zijn ook altijd welkom. Stuur gerust jouw sollicitatie naar personeel@universalbv.nl